AK Parti’de gençler kongreye hazırlanıyor

AK Parti Gençlik Kolları kongreleri için Marmara Bölge Toplantısı Kocaeli’de gerçekleştirildi. Toplantıda Genel Başkan Ecertaş, mahallelerde delege se...

AK Parti Gençlik Kolları kongreleri için Marmara Bölge Toplantısı Kocaeli’de gerçekleştirildi. Toplantıda Genel Başkan Ecertaş, mahallelerde delege seçimlerine start verdiklerini ve kongre takvimlerinin önümüzdeki günlerde netleşeceğini belirtti

Süriye ÇATAK TEK - Gençlik Kolları Marmara Bölge Toplantısı, Kocaeli Gençlik Kolları ev sahipliğinde Karaaslan Camping’te gerçekleştirildi. Gençlik Kolları Kongrelerinin görüldüğü toplantıya Marmara Bölgesindeki 14 il başkanı katıldı. Toplantıya AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve Genel Başkan Yardımcılarının başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının ardından Kocaeli Gençlik Kollarının kongre takvimi önümüzdeki günlerde belli olacak.

KONGRE TAKVİMİ TARTIŞILACAK

Toplantı ile ilgili bilgi veren Genel Başkan Melih Ecertaş, “14 İl Gençlik Kolları başkanımızla kongre takvimimizi değerlendireceğiz. 2019 seçimlerine hazırlık amacı ile teşkilatların yenilenmesi için kongrelerimizi yapıyoruz. Ana kademelerin hemen sonrasında biz gençler kongrelerimizi yapacağız. 1,5 gün boyunca kongre takvimimizi enine boyuna tartışacağız. Gençlik kolları bugünden itibaren delege takvimini başlattı. İlçelerimizde delegasyonumuzu seçeceğiz.

DEĞİŞİM YÜZDE 60 OLACAK

AK Parti’nin tüm kademelerinde olduğu gibi kongrelerimizi en kısa zamanda yapacağız. Daha dinamik ve genç bir kadro ile devam edeceğiz. Gençlik kollarında yenilenme doğasında oluyor. Yaş sınırı 30 olduğu için biz de yenileniyoruz. Ben 30 yaşımı geçtiğim için bundan sonraki kongrede devam edemeyeceğim. 1 milyon 600 bin üyemiz var. AK Parti gençlik kollarında yüzde 60’ı geçecektir” dedi.

24 Tem 2017 - 14:50 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.