Darıca’da Mehmet tamam

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği transferde önemli isimleri kadrosuna kattı. Sarı yeşilliler, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un defans oyuncus...

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği transferde önemli isimleri kadrosuna kattı. Sarı yeşilliler, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un defans oyuncusu Mehmet Yeniler ile 2 yıllık anlaşma sağladı

3.Lig de mücadelesini bu yılda sürdürecek Darıca Gençlerbirliği, dış transferde Çorum Belediyespor’un kaptanı Emrullah Kokoç ve Pazarspor’dan Hacı Şükrü Çiçek’i renklerine bağlayan sarı yeşillilerde önemli bir transfer daha gerçekleşti. Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un savunma oyuncusu Mehmet Yeniler’e imza attırdı.

İMZAYI ATTI

Son iki yıldır Erzurum’da forma giyen 25 yaşındaki stoper, geride bıraktığımız sezonda 6 maçta forma giyerken, sarı yeşilli temsilcimiz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Mehmet Yeniler, Darıca'ya şampiyon olmak için geldiğini söyledi. Başarılı stoper Mehmet Yeniler, Darıca Gençlerbirliği'nin çok büyük bir kulüp olduğunu ve elinden gelenin fazlasını yapacağını belirtti.

25 Haz 2017 - 15:50 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.