Yağmur göletlerine pratik çözüm

Abbas ÇAKAR - Kocaeli genelinde sabah saatlerinden itibaren oldukça etkili olarak hissedilen yağmur yağışı, yer yer hayatı olumsuz etkiledi. Kent merk...

Abbas ÇAKAR - Kocaeli genelinde sabah saatlerinden itibaren oldukça etkili olarak hissedilen yağmur yağışı, yer yer hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezinde devam eden tramvay çalışmaları nedeniyle, bir çok yerde su birikintileri oluştu. Ancak tramvay inşaatında çalışanlar ve vatandaşlar, bu su birikintilerine kalas ve taşlar ile yaptıkları yollar sayesinde çözüm buldu. Yetkililer tramvay inşaatı bitince, benzer olayların bir daha yaşanmayacağını ifade ederken, hava sıcaklıkların Çarşmba gününden itibaren daha da artacağı ve parçalı bulutlu güneşli seyredeceği öğrenildi.

30 May 2017 - 12:21 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.