Karaosmanoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan kongre merkezinin temel atma töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “FETÖ günümüzün Lawrance’dir. O zamanki Zaman Gazetesi, Televizyonlar aleyhimizde yayınlar yaptı. Bana Ankara’dan haber geldi, korumalarla gez diye” dedi.

Arif BULUT - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan kongre merkezinin temel atma töreninde konuşan İbrahim Karaosmanoğlu, “İslam dünyasında en güvenli, şehircilikte önemli adımlar atmış, gelişmekte olan dünyanın dikkatini çeken, ah bizde Kocaeli gibi olabilsek denilen bir memlekette yaşıyoruz. Eskiden bu tarz hizmetleri yapmak mümkün değildi. İki boruyu yan yana getirmiyorduk. Şu anda her istediğimizi alabilecek imkanımız oldu. İstediğimiz bir şeyi bugün yapamasak yarın yapıyoruz. Sahillerimizi pırıl pırıl yaptık. Önceki dönemlerde bunlar neden olmuyordu peki? Ben 90 kişilik sınıflarda derse girdiğimi biliyorum. Şimdi sınıf ortalamamız 30’un altında. Biz bu ülkenin yönetimine el koydu. Kim koydu halk. 2002’de bu gidişe son verdik” dedi.

CEM UZANLI DÖNEMLER

Karaosmanoğlu sözlerini, “Eskiden vergilerimizi eşkıyalar kapıyordu. Uzanlar diye bir eşkıya çetesi vardı. Herkes el pençe duruyordu karşısında. Adam seçime girdi, şarkıcılarla, mankenlerle, etli pilavlarla yüzde 7 oy aldı. Yalana dolana kananlar olabiliyor. Millet bu gidişatı durdurdu. Bu eser güzel eserlerimizden bir tanesi. Tramvayımızı yaptık. Tramvaya en çok bağıranlar şimdi en çok binenler oldu. Ne fesatlar var. İnadına öyle gıcık şeyler konuşuyorlar ki. Bir CHP’li meclis üyesi geldi. Dedi ki başkan Allah sana sabırlar versin. Ben bunlarla değilim dedi. Bunlarda bu hizmetleri yapacak inanç ve hedef yok. Şimdiki Cumhurbaşkanımıza millet güvendi. Geminin dümenini verdi. Yavaş yavaş eşkıyaları temizledi” ifadeleriyle sürdürdü.

TAM BİR AMERİKAN UŞAĞI

“FETÖ tam bir Amerikan uşağı” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “FETÖ günümüzün Lawrance’dir. O zamanki Zaman Gazetesi, Televizyonlar aleyhimizde yayınlar yaptı. Bana Ankara’dan haber geldi, korumalarla gez falan diye. Amerikaya teslim edin diyoruz vermiyorlar şimdi. Biz bunlarla uğraştık. Biz bunları unutmayacağız ve bu nimetleri bu hükümet sayesinde elde ediyoruz. Yaptığımız hizmetleri bu hükümet olmasaydı Kocaeli’de yaptıklarımızın 10’da birini yapamazdık. Biz verilen kaynakları yerli yerince kullanmak için gayret ediyoruz. Ama kaptan nerede. Geminin kaptanı önemli. Onun için çok güçlü bir kaptanımız var. İnşallah 24 Haziran’da kaptanımıza sahip çıkacağız. Yeni sistemde çok daha güzel işleri başaracağız. Şehrimizi çok daha kısa sürede daha da güzelleştireceğiz. Vatandaşa vaat ettiğimizi yapacağız. Gece gündüz demeden düzenli bir şekilde çalışacağız. 24 Haziran önemli bir adım. Yeniden şarj olacağız ve Türkiye’nin önünü daha güzel bir şekilde açıp yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

FETÖ’NÜN DEVAMI VAR

Karaosmanoğlu sözlerini, “Tayyip Erdoğan ne kadar sahip çıkıyorsa bu ülkenin her evladı bu konuya sahip çıkmak zorunda. Sahip çıktığımız şey bizimdir. Ele ele verip bu cennet vatanı bize cehennem etmeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Oyunları, tezgahları fark edeceğiz. FETÖ’nün devamı var. Yeni kanallar açmaya çalışıyorlar. Bu halkın basireti iyi. Kimseyi ötekileştirmeden sandığa sahip çıkacağız. Yeni sistemde daha hızlı hareket edilecek. Cumhurbaşkanımızla toplantılar yapıyoruz. Bu toplantılarda önerilerim olacak. Yerele daha çok kaynak verilecek. Derdi çeken bilir. Ankara bize bir türlü yetki vermiyor. Bizim bir dönem bürokrasi hastalığımız vardı. Bana bir gün Orman bakanı size çok yer verdik dedi. Bende babanın malını mı verdin dedim. Ben adlığım yere ihanet etmiyorum ki. Ben ormanı çok seviyorum. Başiskele sahiline kimse gidemezdi, şimdi pırıl pırıl” ifadeleriyle sonlandırdı.

10 May 2018 - 19:55 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.