Karamürsel kongre yaptı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürselspor’un KARSAD’da yapmış olduğu olağan kongreye katıldı ve sarı-lacivertli kulübe başarılar dil...

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürselspor’un KARSAD’da yapmış olduğu olağan kongreye katıldı ve sarı-lacivertli kulübe başarılar diledi

YILMAZ YENİDEN SEÇİLDİ

Geçtiğimiz sezon şampiyon olan ve Süper Amatör Küme’de mücadele etme hakkını elde eden Karamürselspor, KARSAD’da yapılan kongrede bir araya geldi. Mevcut Başkan Ali Yılmaz’ın tek liste girdiği kongrede başka aday çıkmadı ve Yılmaz’ın gelecek dönemde Karamürselspor Başkanı olarak göreve devam etmesi kesinleşti. Kongreye Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, ilçe teşkilatı üyeli, kulüp yöneticileri ve üyeler katıldı.

İSMAİL YILDIRIM KATILDI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım kongrenin ardından yapmış olduğu konuşmada, “ Karamürselspor’u tebrik ediyorum. Yeni dönemde başarılar diliyorum. Bu yönetimdeki arkadaşların her zaman yanındayım, destekçisiyim. İlçemizde sporun daha güçlü olması için çalışmaya devam edeceğiz. Karamürselspor’u lokomotif olarak seçtik. Dışarıdan büyük paralar verilerek yapılacak transferlere kesinlikle karşıyım. Kendi bünyemizde bunu başaracak güce sahibiz. Hayırlı olsun” dedi.

16 May 2018 - 15:06 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.