Trabzonlular iftarda buluşacak

Kocaeli Trabzonlular Derneği, 1 Haziran Cuma günü geniş katılımlı iftar programı yapacak.

Kocaeli’de yaşayan Trabzonlular, Yahya Kaptan Mahallesi’nde yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni dernek binası önünde düzenlenecek iftarda buluşacak. Kocaeli Trabzonlular Derneği tarafından 1 Haziran Cuma günü yapılacak iftar programında, yeni dernek binası önünde ilk etkinlik gerçekleştirilmiş olacak. Dernek Başkanı Sami Durmuşoğlu, yaklaşık 300 kişinin katılması beklenilen iftar programında derneğin yapılan ve planlanan çalışmaları hakkında hemşehrilerine bilgiler verecek.

KOCAELİ HALKINI BEKLİYORUM

Paylaşma ayı olan Ramazan’da hemşehrilerini yeni dernek binaları önünde ağırlayacakları için heyecanlı olduklarını ifade eden Başkan Sami Durmuşoğlu, “Kocaeli Trabzonlular Derneği yönetimi olarak yaşadığımız kentte güzel şeyler yapabilmek için çalışıyoruz. Düzenleyeceğimiz etkinliklere ev sahipliği yapacak hem derneğimize hem kentimize kültürel katkı sağlayacağını düşündüğümüz yeni dernek binamızda iftar programı düzenleyeceğiz. Kültürümüzde aynı sofraya oturmanın, yemeği paylaşmanın değeri ve önemi çok büyüktür. Hep birlikte oruçlarımızı açacağımız, aynı sofrayı paylaşacağımız, aynı duaya amin diyeceğimiz iftarımıza tüm Trabzonlu hemşehrilerimizi ve Kocaeli halkını bekliyorum” dedi.

31 May 2018 - 13:23 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.