Işık, Kandıralılarla iftarda buluştu

SKM programları kapsamında Kandıra’yı ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, esnaflarla buluştu, vatandaşlarla iftar yaptı

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, öğle saatlerinden sonra SKM programları kapsamında Kandıra merkezde ziyaretler gerçekleştirdi. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'a AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Belediye Başkanı Ünal Köken, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve teşkliat mensupları eşlik etti. Babatepesi'nde "Kocaeli Fatihi" olarak bilinen Akçakoca Bey'in mezarı başında dua eden Işık, Gözetleme kulesinden sahil bölgesini ve Kandıra’nın doğal güzelliklerini dürbünle izledi.

VATANDAŞLARLA BİR ARADA

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumcağız'da yapılmakta olan sahil çevre düzenlemesi çalışmalarını inceleyen Işık, yetkililerden bilgi aldı.Kefken Muhtarlığı ve vatandaşlar tarafından verilen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya gelen ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Fikri Işık, daha sonra Çamkonak ve Karaağaç Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

EVLERİNİZDE HUZUR İÇİNDE YAŞAYIN

Vatandaşlar tarafından kendisine imar barışı yasası ile ilgili sorular sorulan Işık, imardaki sorunların geçmişten bu güne süre gelen bir sorun olduğunun altını çizerken, ‘’Hepinizin bildiği gibi kanun çıktı. İnşallah uygulaması da yakında başlayacak. İmar barışı ile doğalgaz, elektrik, su bağlanamayan yerlerin sorunları da çözülmüş olacak. Artık evlerinizde ‘yarın başımıza ne gelir?’ Endişesi olmadan huzur içinde yaşamaya devam edeceksiniz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyoruz. Verdiğiniz desteği sizlere hizmet olarak döndürmenin gayreti içindeyiz” dedi.

03 Haz 2018 - 12:58 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.