Cihan Özkul Güneşspor'dan ayrıldı

Geçen sezon Güneşspor'da görev yapan antrenör Cihan Özkul, yeşil siyahlı ekipten ayrıldığını açıkladı.

Özkul,"2017-2018 sezonunda çalıştırmış olduğum 4 farklı yaş kategorisinde bunların 3'ü nağmağlup olmak üzere 4 şampiyonluk yaşadığım Kocaeli Güneş spor camiasından ayrılmış bulunmaktayım. Bana ve ekibime duyulan güveni boşa çıkartmamanın bir kez daha huzurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Kimseyle bir kırgınlığımız olmadan kariyer planlamamızda farklı sayfalar açmak için böyle bir karar almış bulunmaktayız. Güneşspor gibi Kocaeli'nin en güzide kulübünde bizleri bu göreve layık gören Başkanım Nebil Uzun abime, Genel Koordinatörümüz Ali Şentürk abime, Güneşspor değerli yönetim kuruluna, Güneşspor antrenör grubuna, bize destek çıkan velilerimize ve bizimle beraber çalışan aslanlarıma çok teşekkür ediyorum. Herkesin emeğine yüreğine sağlık. Gelen teklifler ve kendi projelerimiz kapsamında bir değerlendirme yapıp yeni sezonda tekrar görüşmek dileğiyle” dedi.

30 Haz 2018 - 14:48 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.