Kocaelispor’da seçmeler tamam

Kocaelispor altyapı seçmeleri yapılan son çalışmaları ile tamamlandı. Kocaelispor alt yapı seçmelerine 100’ün üzerinde genç futbolcu katıldı

100 SPORCU KATILDI

Vinsan Spor Tesisleri’nde yeni sezon için Kocaeli’de bulunan genç yetenekleri bünyesine katmak isteyen Kocaelispor, yaş kategorileri için açtığı seçmelere büyük bir ilgi oldu. 9 Temmuz Pazartesi gününden itibaren beş yaş kategorisinde 100 sporcunun üzerinde yıldız ve genç futbolcu katıldı. Kocaelispor Altyapı Koordinatörü Aydın Günaydın gözetiminde yapılan seçmeler yoğun bir sıcak havaya rağmen oldukça olumlu geçti. Yapılan seçmelerde yıldız adayı futbolcular kıran kırana bir mücadele verdi.

TEKNİK HEYET TAKİPTE

Kocaelispor’un geleceğini oluşturmak amacıyla yapılan altyapı seçmelerin oldukça çekişmeli sahneler yaşandı. 5 Yaş kategorisinde yapılan seçmeler 2000-2001 doğumlu, 2002 doğumlu, 2003 doğumlu, 2004 doğumlu ve son olarak 2005 doğumlu futbolcuların katıldığı seçmelerde büyük bir heyecan ve çekişme yaşandı. Kocaelispor Altyapı Koordinatörü Aydın Günaydın gözetiminde antrenörler Yusuf Yazıcı, Ali Mumcu, Uğur Soykan, Ercan Ağaçe, Fatih Sarman ve Kerem Nazlıgül seçmelerde geleceğin yıldız adaylarını büyük bir dikkat ile takip etti.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Altyapı seçmelerini yapan Kocaelispor, yaş kategorilerinde başarılı bir performans gösteren yıldız futbolcuları seçmekte oldukça zorlandı. Seçmelerde başarılı olan ve beğenilen futbolcular haftaya altyapı futbolcuları ile çalışmalarını sürdürecek. Kocaelispor Altyapı Koordinatörü Aydın Günaydın “ Kocaeli’de bulunan Kulüplerimizin Kocaelispor’a oyuncularını sorun yapmadan vermesini isterim. Fakat kulüplerimiz bu duruma sıcak bakmıyor. Kocaelispor’un bu kentin bir markası olduğunu herkes biliyor. Gençlerimizin geleceği de bizlerin elinde. Bu konuda kulüplerimiz bizleri kolaylık sağlamalıdır” dedi.

06 Tem 2018 - 15:53 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.