Feci trafik kazasında anne ve oğlu öldü

İzmit-Kandıra yolu üzerinde dün akşam saatlerinde meydana gelen feci trafik kazasında, 2 kişi öldü biri bebek 13 kişi yaralandı.

Abbas ÇAKAR - Kocaeli İzmit-Kandıra yolu olarak bilinen D-605 karayolu üzerinde dün akşam saatlerinde feci bir trafik kazası meydana geldi. 4 ayrı aracın karıştığı ve ortalığın savaş alanına döndüğü kazada biri bebek olmak üzere 16 kişi yaralandı. Hastaneye sevk edilen Erkan Doğru kazadan birkaç saat sonra, annesi Remziye Doğru ise Pazartesi öğle saatlerinde yaşamını yitirdi.

4 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Ortalığın savaş alanına döndüğü kaza iddialara göre şu şekilde gelişti. Ö.Y isimli sürücünün kullandığı 34 FE 3074 plakalı otomobil, Tekke Köyü mevkiinde karşı istikametten gelen ve Ali Doğru idaresinde olduğu öğrenilen 41 AS 595 plakalı otomobille çarpıştı. Daha sonra Kazaya, Eray Erecek'in kullandığı 34 FZ 2212 plakalı otomobil ile Hasan Gıdık'ın yönetimindeki 41 AAV 303 plakalı otomobil de karıştı.

BABA ÖLDÜ, OĞLUNUN DURUMU AĞIR

Araçların yol üzerinde sağa sola savruldu. Kazayı görenler hemen itfaiye, sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda ambulans ile itfaiye ekipleri ulaştı. Kazada yaralanan 12 yolcu ve 4 araç sürücüsü bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından çevrede bulunan hastanelere sevk edildi. Hastaneye sevk edilen Ford Fabrikasında çalıştığı öğrenilen evli ve 1 çocuk babası Erkan Doğru(37) kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BABAANNE’DE KURTARILAMADI

Hayatını kaybeden Erkan Doğru ile 2 yaşındaki Ertuğrul Hamza Doğru'nun da yaralandığı kazada, Erkan Doğru’nun SEKA Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan annesi Remziye Doğru’da yaşamını yitirdi. Öte yandan 2 yaşındaki Ertuğrul Hamza’nın da beyin ölümünün gerçekleştiği ve ailenin kararının beklendiği öğrenildi. Ayrıca kazaya karışan sürücülerden Ö.Y’nin alkollü olduğu öğrenilirke, kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

09 Tem 2018 - 14:49 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

01

coşkun - Allah mekanlarını cenet eylesin,hayatta kalanlarada mevlam sabırlar versin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Temmuz 14:49