Genç futbolcular İstanbul’da

İlimizden beş takımın katıldığı turnuvadan seçilen gençlerden oluşan U-15 yaş grubu karma takımı İstanbul’da kendilerini gösterme fırsatı buldu

İlimizde düzenlenen turnuva sonunda 18 kişilik bir karma oluşturulmuştu. Bu karma profesyonel kulüplerin altyapılarıyla hazırlık maçı oynayarak genç oyuncuların vitrine çıkması için büyük önem taşıyordu. U-15 karması ilk hazırlık maçını geçtiğimiz günlerde Kasımpaşaspor U-15 takımı ile İstanbul’da yaptı. Gençler ikinci maçında Fenerbahçe ile Dereağazı’nda Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde karşılaştı. İlimiz teknik adamlarından Zafer Durmaz ile Serter Keskin’in teknik adamlığını üstlendiği U-15 karma takımı önümüzdeki günlerde hazırlık maçlarını sürdürecek.

03 Ağu 2018 - 15:02 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.