Akçakoca çiçek açacak

İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, cepheleri güzelleştirmek ve estetik görünüm elde etmek amacıyla Mahallesi Akçakoca Meydanında ik...

İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, cepheleri güzelleştirmek ve estetik görünüm elde etmek amacıyla Mahallesi Akçakoca Meydanında ikamert eden ve dış cepheleri müsait olan bina sahiplerine Sundevilla cinsi saksılı çiçek dağıttı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın önemli projeleri arasında yer alan ve tamamlanmasıyla birlikte turistlerin uğrak noktası olan Akçakoca Osmanlı Meydanı bölgesinde oturan vatandaşlara çiçek dağıtıldı. Cepheleri güzelleştirmek ve güzel bir görünüm elde etmek amacıyla yapılan proje kapsamında dış cepheleri müsait olan vatandaşlara çiçek dağıtıldı. Nev-i Sanat Kafe’de mahalle sakinleri ile gerçekleştirilen toplantıda belediyenin Ziraat Yüksek Mühendisi tarafından projenin amacı ve Sundeville cinsi çiçeğin bakımı hakkında bilgiler verildi.

TURİSTLERİN UĞRAMADAN ŞEHİRDEN AYRILMADIKLARI YER OLDU

Tarik Koridoru Projesi kapsamında Başkan Doğan’ın önemli çalışmalar yürüttüğü ve şimdilerde şehirdeki tarih turizminin kalbi olma özelliği taşıyan sokak artık çiçek açacak. Yapılan çalışmalarla mahallenin çehresinin değiştiğini, turizmin kalbi olduğunu belirten mahalle sakileri “ belediye başkanımız, göreve geldiği yıldan itibaren mahallemizde yoğun çalışmalar başlattı. Yapılan çalışmalarla mahallemizin tarihi sahip olduğu değere tekrar kavuştu. Artık mahallemiz yerli ve yabancı turistlerin uğramadan şehirden ayılmadıkları bir yer haline geldi. Şimdi belediyemiz yine mahallemiz için özel bir çalışma başlatarak balkonlarımızı çiçeklerle donatmamızı sağladı. Mahallemize yaptığı çalışmalar ve kattığı değerden dolayı başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” diyerek projeden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

02 Eyl 2017 - 08:56 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.