Koray Avcı’dan muhteşem konser

Büyükşehir tarafından Kocaeli Fuarında düzenlenen konserlerin bu haftaki konuğu, sesi gülen adam olarak bilinen Koray Avcı oldu Kocaeli Büyükşehir Be...

Büyükşehir tarafından Kocaeli Fuarında düzenlenen konserlerin bu haftaki konuğu, sesi gülen adam olarak bilinen Koray Avcı oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Fuarı 51. yıl yaz etkinlikleri kapsamında bu hafta Kocaeli Fuarında sevilen şarkıcı Koray Avcı sahne aldı. Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi’nde düzenlenen ücretsiz konserde, sevilen şarkıcı Koray Avcı, Kocaelili hayranlarıyla buluştu. Sevilen şarkıcı Koray Avcı, Kocaelililer için şarkılarını söyledi.

HAYRANLARIYLA BULUŞTU

Özgün müzik tarzı ve şiirleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve ‘sesi gülen adam’ olarak nitelendirilen Koray Avcı, Kocaelililere müzik dolu unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı. Kocaeli Fuarını dolduran binlerce hayranıyla hep birlikte şarkılar söyleyen Koray Avcı, sahne performansıyla göz doldurdu.

30 AĞUSTOS’TA DEMET AKALIN

Kocaelililer yaz etkinlikleri kapsamında 30 Ağustos Çarşamba gününde ise Demet Akalın ile buluşacak. Yine Kocaeli Fuarı’nda gerçekleşecek konserde sevilen sanatçı birbirinden güzel şarkılarını sevenlerine seslendirecek.

Bülten No: 1638

24 Ağu 2017 - 12:06 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.