Sekapark’ta muhteşem final

Bilgievleri Yaz Dönemi, öğrencilerin katıldığı ve renkli anlara sahne olan bir programla sona erdi. Öğrenciler, Yaz Dönemi Kapanış Programı’nda gönüll...

Bilgievleri Yaz Dönemi, öğrencilerin katıldığı ve renkli anlara sahne olan bir programla sona erdi. Öğrenciler, Yaz Dönemi Kapanış Programı’nda gönüllerince eğlendi

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’ne bağlı olarak eğitim veren Bilgievlerindeki yaz dönemi etkinlikleri, gerçekleştirilen muhteşem bir programla sona erdi. Bilgievi öğrencileri Sekapark’taki Yaz Dönemi Kapanış Programı’nda gönüllerince eğlendi. Çocuklar, kendileri için hazırlanan ve hiçbir detayın eksik olmadığı alanda doyasıya bir gün geçirdi. Etkinlikler akşam gerçekleştirilen Resul Aydemir konseri ile taçlandı. Sevilen rapçi en güzel şarkılarını Bilgievi öğrencileri için söyledi.

YALNIZ DEĞİLLERDİ

Seka Park’ta gerçekleştirilen Bilgievleri Yaz Dönemi Kapanış programına Bilgievi öğrencilerinin yanı sıra aileler de katıldı. Bu neşeli ve eğlenceli günde çocukları Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Ensar Demir ve Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül yalnız bırakmadı.

MUTLULUK YETER

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Yaz Dönemi Kapanış Programı için titiz bir çalışma yürüttü. Bu önemli günde tüm detaylar çocukların eğlenmesi ve neşeli bir gün geçirmesi üzerine yoğunlaştırdı. Kapanış Programı günü etkinliklerin yapılacağı Seka Park’a gelen çocuklar ise kendileri için gerçekleştirilen hazırlıklara çok sevindi. Zira, şişme oyuncaklardan, uçurtma yapımına, rodeodan, kağıt yapımına, matrak ve sumo güreş oyunlarına kadar her şey onların eğlenmesi için hazırlandı. Atölye çalışmalarına katılan çocuklar, kendileri için verilen mısır ve pamuk şeker ikramlarını da afiyetle yedi.

SAHNE ETKİNLİKLERİ

Öte yandan alandaki eğlencelerin yanı sıra Bilgevlerinde yaz döneminde eğitim alan öğrenciler sahnede de birbirinden renkli gösteriler gerçekleştirdi. İlahiler okuyan, şarkılar söyleyen öğrenciler, gerçekleştirdikleri danslarla da izleyenlere renkli anlar yaşattı. Bilgievi öğrencilerini Yaz Etkinlikleri Kapanış Programı’nda yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak da çocuklara seslendi.

RESİM SERGİSİNİ GEZDİ

Başkan Vekili Özak, konuşmasının ardından Seka Park alanını gezerek çocukların eğlencelerine ortak oldu. Özak, ayrıca burada Bilgievi öğrencilerinin resimlerinden oluşan sergiyi gezdi. Öğleden sonra başlayan ve akşam saatlerine kadar süren Bilgievi Yaz Dönemi Kapanış programı sevilen rapçi Resul Aydemir konseri ile adeta taçlandı. Sevilen sanatçı en güzel şarkılarını Bilgievi öğrencileri için seslendirdi. Konserin sonunda Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Resul Aydemir’e plaket vererek, teşekkür etti.

DOLU DOLU BİR YAZ

Bilgievlerinde okullar kapanır kapanmaz yaz etkinlikleri başladı. İlk ve ortaokul öğrencileri, bu sayede yaz boyunca vakitlerini en iyi şekilde geçirme fırsatı yakaladı. Yaz etkinlikleri çerçevesinde çocuklar için son derece eğitici ve öğretici bir program hazırlandı. Bu çerçevede öğrenciler bağlı bulundukları Bilgievelerinde; Kur’an eğitimi, havuz etkinlikleri, gençlik kampları, kültürel ve sosyal geziler, eğlenceli oyunlar, el sanatları ve tasarım, yarışma ve turnuvalar, satranç ve zeka oyunları gibi birbirinden eğlenceli ve eğitici faaliyetlere katıldı.

17 Ağu 2017 - 22:00 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.