Vali Yavuz’un okul arkadaşı vefat etti

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, siyasaldan sınıf arkadaşı olan Vali Yücel Yavuz (57)’un vefatından dolayı büyük üzüntü yaşayarak okul yıllarından bir fotoğraf paylaştı

Uğur Ulusoy
Uğur Ulusoy Tüm Haberleri
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzon’da 2016-2018 yılları arasında görev yapan, yaklaşık 3 ay önce prostat kanseri teşhisi konulan ve Ankara’da yoğun bakımda tedavi gören 57 yaşındaki Vali Yücel Yavuz, bugün hayatını kaybetti. 15 Temmuz 2016 tarihinde hain darbe girişiminde Trabzon’da görev yapan ve direnişe karşı çıkarak adından söz ettiren Vali Yavuz, 2018 yılından bu yana merkez valisi olarak görev yapıyordu. Evli ve 2 çocuk babası olan Yavuz, Karabük-Safranbolu doğumluydu.
BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, yakın arkadaşı olan Yücel Yavuz’un vefatından büyük üzüntü yaşadı. Sosyal medya hesabından üniversite yıllarında Yücel Yavuz ile yan yana oturduğu fotoğrafı paylaşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Siyasaldan sınıf arkadaşım, kardeşim ve meslektaşım, Gümüşhane ve Trabzon Valilikleri yapmış Yücel Yavuz Hakk’a yürümüştür. İmanlı, dürüst ve vatansever bir kardeşimizdi. Şahidiz Ya Rabbi. Mekanı cennet olsun. Sabır ve başsağlığı diliyorum” diye belirtti.

06 Eyl 2023 - 13:47 - Kent

Muhabir  Uğur Ulusoy


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.