Kayıp ihbarı olan çocuk bakın nereden çıktı!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde ailesinin kendisine ulaşamadığı 12 yaşındaki çocuk, ekipleri harekete geçirdi. Çilingir yardımıyla eve giren polis ekipleri, çocuğun evde uyuduğunu tespit etti.

+1
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, Kocaeli’nin Darıca İlçesi Piri Reis Mahallesi Cerrah Sokak'ta bulunan bir aparmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işte olan aile, defalarca 12 yaşındaki çocuklarını aramalarına rağmen kendisine ulaşamadı. Çocuklarının başına kötü bir şey geldiğinden korkan aile, komşularından evi kontrol etmesini istedi. Komşular defalarca zili çalmasına rağmen kapıyı açan olmadı. Bunun üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilerek çilingir çağırıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis eşliğinde içeriye giren sağlık ekipleri ve komşular, çocuğun evde uyuduğunu gördü. Herhangi bir sağlık sorunu olmadığı öğrenilen çocuk, komşulara teslim edildi. (İHA)

12 Eyl 2023 - 19:02 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.