Kocaelispor'da tempo düşmüyor

Trendyol 1. Lig 6. hafta mücadelesinde deplasmanda Astor Enerji Şanlıurfaspor ile mücadele edecek Kocaelispor'da maçın hazırlıkları devam ediyor.

Umut Karagöz
Umut Karagöz Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Ligde oynadığı son 3 maçı kazanarak 7. sıraya kadar yükselen Kocaelispor'da 6.haftada oynanacak Astor Enerji Şanlıurfaspor maçının hazırlıkları bugün saat 11.00'de yapılan antrenman ile devam etti. Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam yönetimindeki yeşil-siyahlılar Körfez Brunga Tesisleri'nde antrenman öncesi bir araya geldi.

"MESUT CAN DÖNDÜ"
Düz koşu ile antrenmana başlayan futbolcular 5'e 2 top kapma ile çalışmalara devam etti. Antrenmanın son bölümde top kapma ve şut üzerine çalışan ekipte sakatlığını atlatan Mesut Can Tunalı, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. İshal ve kusma sebebi ile Yusuf Abdioğlu ise antrenmana katılamadı.

20 Eyl 2023 - 12:58 - Spor

Muhabir  Umut Karagöz


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.