MHP ve İYİ Parti acıda birleşti

Kocaeli, çok önemli bir ismi, Ülkü Ocakları Kurucu Başkanı Hasan Turhan’ı kaybetti. Özellikle MHP ve İYİ Parti camiasında çok sevilen Hasan Turhan’ın amansız hastalığa yenik düşmesi, bu iki partinin temsilcilerini yasa boğdu

Demokrat  Kocaeli
Demokrat Kocaeli Tüm Haberleri
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli, çok önemli bir ismi, Ülkü Ocakları Kurucu Başkanı Hasan Turhan’ı kaybetti. Özellikle MHP ve İYİ Parti camiasında çok sevilen Hasan Turhan’ın amansız hastalığa yenik düşmesi, bu iki partinin temsilcilerini yasa boğdu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’dan İl Başkanı Nusret Acur’a, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş’tan İl Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir’e, neredeyse bu iki partinin önde gelen tüm temsilcileri sosyal medya aracılığı ile acılarını paylaştı. Hasan Turhan’ın cenazesine bu iki partinin temsilcilerinin katılım sağlaması bekleniyor. 

04 Eki 2023 - 12:14 - Siyaset

Muhabir  Demokrat Kocaeli


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.