AK Parti’ye sessiz kalanlar, söz konusu Yıldızlı olunca…

CHP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Demirtaş, İl Başkanı Harun Yıldızlı’ya yönelik eleştiriler üzerine bir açıklama yaptı. Demirtaş, şu ifadeleri kullandı...

CHP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Demirtaş, İl Başkanı Harun Yıldızlı’ya yönelik eleştiriler üzerine bir açıklama yaptı. Demirtaş, şu ifadeleri kullandı: “CHP Kocaeli İl Yönetimi olarak Harun Yıldızlı’nın başkanlığında canla başla çalışıyoruz. Pandemi dönemi olmasına rağmen neredeyse her gün bir ilçedeyiz. Halkımızla görüşüyor, muhtarlardan sorunları dinliyor, sivil toplum örgütleriyle istişareler yapıyoruz. Harun Yıldızlı ve bizler böyle bir yoğun çalışmanın içindeyken, ne yazık ki kısır tartışmaların içine çekilmek isteniyoruz.

KISIR TARTIŞMALAR

Söz konusu AK Parti olduğunda onlarca yanlış görmezden gelinirken, söz konusu CHP olduğunda Başkanımızın bir cümlesinin dahi cımbızla çekildiğini, o cümle ile ilgili bırakın eleştiriyi, hakarete varan cümleler okumak zorunda kalıyoruz. CHP düşünce özgürlüğünü savunan, demokrasiyi önceleyen bir siyasi partidir. Bu yüzden herkes fikrini söylemekte özgürdür. Fakat söz konusu Harun Yıldızlı olunca CHP’yi yerden yere vurmakta beis görmeyenlerin, söz konusu AK Parti olunca sessiz kalmasını, ülkemizin yaşadığı demokrasi eksikliğine bağlıyoruz. Bizler çalışmaya devam edeceğiz. Kısır tartışmaların içine girmeyip, önümüze bakacağız.”

20 Eki 2020 - 14:48 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.