DEVA Derince’de Sudan seçilmiş başkan

DEVA Partisi Derince İlçe 1. Olağan Kongresinde tek aday olan Zeynep Sudan seçilmiş başkan oldu.

Arif BULUT - Demokrasi ve Atlım Partisi (DEVA) Derince İlçe 1. Olağan Kongresi Mamikler Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Tek aday olan mevcut ilçe başkanı Zeynep Sudan kongrede seçilmiş başkan oldu. Divan başkanlığını Orhan Sarısüleymanın üstlendiği kongreye DEVA Partisi Genel Merkez MYK Üyesi Ali Ufuk Yaşar, DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç, DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Çağrı Çakıcı, STK temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

EVİMİZDE OTURAMAZDIK

Kongrenin açılış konuşmasını yapan DEVA Partisi Derince İlçe Başkanı Zeynep Sudan, “Görevimizi ilk günden buyana aşk ile yerine getirmeye çalışıyoruz. Sokaklarını, caddelerini her köşesini iyi bildiğimiz Derince’nin ve ülkemizin sorunlarını çözmek adına gövdemizi taşın altına koyduk. Bu yolda çok güzel bir ekip ruhunu ortaya koyuyoruz. Sorumluluk alamayanlar ailelerini ve ülkelerini koruyamazlar. Kendi çocuklarım dahil olmak üzere gençlerimiz yarınlara umutla bakamıyor. Böyle bir tablo varken evimizde oturamazdık. Gençlerimiz için geleceğimiz için hep birlikte sokağa indik.

HEP BİRLİKTE BU GENİŞ AİLEYİ BÜYÜTECEĞİZ

DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç, “Atanmış ilçe başkanlarımız seçilmiş olacaklar ve sahada büyük bir çalışma içerisine girecekler. Hızlı bir çalışma temposu içindeyiz. Birbirinden kıymetli saygı değer arkadaşlarımızı ilçe başkanlığı görevine getirdik. Her zaman istişare içerisinde gece gündüz demeden teşkilatlanma çalışmalarımızı sürdürdük. Hedeflerimizi belirledik. Aralık ayı sonuna kadar 473 mahallede 5 DEVA Partisi gönüllüsü belirleyeceğiz. Bu işin nasıl yapılacağını tecrübelerimizle biliyoruz. Hep birlikte bu geniş aileyi daha da büyüteceğiz” şeklinde konuştu.

GENÇLERİMİZ ÜMİTSİZ

“Biz doğru ve dürüst bir çalışma içerisinde olursak vatandaşımız bizleri yerelde de genelde de DEVA Partisini iktidara taşıyacaktır” diyen Koç, “İçinde bulunda bulunduğumuz hareketin adı cesurlar hareketidir. Türkiye birden büyüktür. İl kongremizi, il binamızın açılışını genel başkanımızın katılımıyla yapacağız. Başarı birlik beraberlik, doğruluk, hedef gibi ilkelerle gelmektedir. Gençlerimiz ümitsiz, biz bu ümitsizliği ortadan kaldıracağız. Bir şampiyon bir takımı çıkaracağız” dedi.

ALTINDAN KALKAMAZSINIZ

Koç’un ardından konuşan DEVA Partisi Genel Merkez MYK Üyesi Ali Ufuk Yaşar, “ Partimiz 7’inci ayını doldurdu. Sabahtan akşama kadar tüm politikalarımızı tartıştık. Ülkemizde bir siyasi ahlak vardı. Şuanda bir kahve siyaseti dönemi yaşıyoruz. Artık sokakta siyaset, sokakta ekonomi gibi şeyleri yürütmeye çalışıyorlar. Şimdi çıkıp bize mikroskobik partiler deniyor. Küçümsemenin çok fazla yolu var. Öyle şeyler söyleriz ki altından kalkamazsınız. Herkesin kendine göre gençleri, söyleyecek sözleri vardır. Vatandaşın ekonomik sorunlar altında ezildiği bir dönemde böyle açıklamalar yapmaya gerek yok” dedi.

SORUNLARI 1 AYDA ÇÖZERİZ

Yaşar sözlerinin devamında, “ Bizi küçümseyenler şunu unutması suyun akış gücü değil, damlaları taşı deler. Normal bir partinin yapamadığı işi hızlı ve doğru işler yaptık. Ülkemizin sorunlarını genel başkanımızın tabiriyle 1 ayda çözeriz. Bu güvenin arkasında tecrübe yatıyor. Tepeden bakan bir yaklaşımla ekonomik sorunlara olan çözümlerimizi dinlemeyen iktidar bunun sonucunu görecek. Tarih bizi küçümseyenleri değil, buradaki cesur insanları yazacaktır. Bu ülkede adalet yok. Bu konuyla ilgili birçok veri ortaya konulabilir. İnsan kendi vatandaşına bu kadar zulüm eder mi?

DEVA PARTİSİ DERİNCE İLÇE YÖNETİMİ

Atakan Özgün, Bülent Yıldırım, Ersin Beliye, Fatoş Yürümez, Hüseyin Şen, M. Zeynel Abidin Örkmez, Yılmaz Güney, Mert Akyol, Muhammet İşcen, Önder Gündoğdu, Recep Çelik, Serkan Ateş, Yurdanur Çıldır, Zeynel Eren Gülmez

İL KONGRE DELEGELERİ

Zeynep Sudan, Atakan Özgün, Bülent Yıldırım, Ersin Beliye, Fatoş Yürümez, Hüseyin Şen, M. Zeynel Abidin Örkmez, Öznur Aktürkoğlu, Mert Akyol, Muhammet İşcen, Önder Gündoğdu, Recep Çelik, Serkan Ateş, Yurdanur Çıldır, Zeynel Eren Gülmez, Yılmaz Güney, Meryem Ulusoy, Hakan Eryılmaz, Adem Karakaya, Mehmet Mutlu, Halukcan Kavrat, Macit Emek, Mehmet Nesim Çelikhası

24 Eki 2020 - 13:19 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.