Uçurumdan düşen vatandaşı AFAD ekipleri kurtardı

Kocaeli Derince İlçesinde bulunan mesire alanında yürüyüş yapan bir kişi dengesini kaybederek uçurumdan aşağıya düştü. Yaralanan vatandaş, AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Uçurumdan düşen vatandaşı AFAD ekipleri kurtardı
Haber albümü için resme tıklayın

Abbas ÇAKAR- Edinilen bilgi ve iddialara göre; Derince İlçesi Dümbüldek Mesire alanında yürüyüşe çıkan 2 kişi, bir süre sonra kayboldu. Yollarını bulmak için dolaşan vatandaşlardan biri dengesini kaybederek uçuruma yuvarlandı ve ayağını kırdı. Arkadaşını kendi imkânları ile kurtaramayan diğer şahısın 112 Acil Yardım Hattını araması üzerine, bölgeye AFAD, Jandarma ve UMKE ekipleri sevk edildi. Nerde olduklarını bilmeyen şahısların bulunması için mesire alanı ve çevresinde ekipler tarafından arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Kısa bir süre sonra ekipler Z.E isimli vatandaşa ulaştı. Z.E’nin arkadaşı F.T düştükten sonra yardım çağırmak için bölgeden ayrıldığını ve arkadaşının yerini kaybettiğini söylemesi üzerine alanda arama çalışmaları devam etti. Yaklaşık 1 saat sonra kaybolan ve uçurumdan düşerek ayağı kırılan F.T isimli vatandaşa da ulaşıldı. Ekiplet tarafından sedye ile taşınarak ambulansa getirilen F.T ve arkadaşı Z.E yapılan ilk kontrollerinin ardından Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

25 Eki 2020 - 12:15 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.