Gölcük nazara geldi

Kampı sonlandıran Gölcükspor'un çalışmalarının son gününde Enes Dada ve Kadir Öge sakatlık yaşadı. Kadir iki hafta olmazken, Enes Dada ise sezonu kapattı

Gölcük nazara geldi
Haber albümü için resme tıklayın

KADİR ÖGE İKİ HAFTA YOK

Antalya'da sezonun ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Gölcükspor kampı dün noktaladı, ilimize geri döndü. Kısa bir izin yapacak olan Kırmızı-Siyahlı ekibimiz ilimizde çalışmalarını sürdürecek. Ancak Gölcükspor'da iki futbolcu da kampın son günü sakatlık yaşaması moralleri bozdu. Kadir Öge iki hafta olmazken, Enes Dada ise sezonu kapattı.

ENES DADA SEZONU KAPATTI, AMELİYAT OLACAK

Yapılan çalışmalarda Kadir Öge'nin arka adalesinde birinci derecede yırtık tespit edildi. Kaptanın hemen tedavisine başlanırken iki hafta sahalardan uzak kalacak. Kadir Öge'nin Çarşambaspor ve Somaspor maçlarını kaçırması bekleniyor. Enes Dada ise Önceki gün çift kale antrenmanında sakatlandı. Dada sahalardan en az 6 ay uzak olacak. Tecrübeli futbolcu antrenmanda ise girdiği mücadelede dizi esnemesi sonucunda antrenmanı yarıda bıraktı. Özel bir hastanede yapılan MR sonucunda ise çapraz bağların kopuk olması ve iç dış yan bağların yırtık , menisküs ve arka boynuzlar yırtık olduğu denildi. Ameliyat olacak genç oyuncu sezonu kapattığı açıklandı.

21 Oca 2021 - 14:15 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.