Kiptaş İzmit Çınar Evler’in sahipleri belli oluyor

İBB iştiraklerinden Kiptaş ile İzmit Belediyesi ortaklığında inşa edilen depreme dayanıklı yenilikçi konut projesi olan İzmit Çınar Evler’in sahipleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in katılımıyla 22 Ocak Cuma Günü Kiptaş Genel Müdürlük ofisinde saat 10:00’da gerçekleşecek kura çekimiyle belli oluyor

Başvuruları 28 Aralık’ta başlayan ve 18 Ocak’ta son bulan Kiptaş İzmit Çınar Evler’in sahipleri yarın yapılacak kura çekimi ile belli oluyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kiptaş ile İzmit Belediyesi ortaklığında inşa edilen depreme dayanıklı 143 konuttan oluşan Kiptaş İzmit Çınar Evler’in kura çekimi 22 Ocak Cuma Günü saat 10:00’da canlı yayında gerçekleşecek. Bu kura çekimiyle birlikte ev sahibi olmak isteyen Kocaelili vatandaşlarımızın yüzleri gülecek. İMAMOĞLU VE HÜRRİYET KATILACAK Kiptaş Genel Müdürlük ofisinde canlı yayında gerçekleşecek kura çekimine ise önemli isimler katılacak. Bu kapsamda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt’ta kura çekiminde canlı yayında hazır bulunacak. Akpınar Arızlı’da yapımı süren konutların temeli İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan’ın katılımıyla 28 Aralık 2020’de atılmıştı. İnşaatın 18 ay içinde tamamlanması hedefleniyor.

21 Oca 2021 - 14:23 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.