CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Ali Gaffar Okkan ve Uğur Mumcu'yu andı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci yazar Uğur Mumcu ve şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı rahmetle andığını belirtti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Ali Gaffar Okkan ve Uğur Mumcu'yu andı
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Ali Gaffar Okkan ve Uğur Mumcu'yu andı
Haber albümü için resme tıklayın

Kılıçdaroğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Cesaret ve ilkelerinden asla taviz vermeden aydınlığıyla karanlığın üzerine canı pahasına yürüyen usta araştırmacı, gazeteci ve yazar Uğur Mumcu'yu, karanlık güçler tarafından katledilişinin 28. yılında saygı, rahmet ve özlemle anıyorum." ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu, suikasta kurban giden eski Diyarbakır Emniyet Müdürü şehit Ali Gaffar Okkan'ı 20. ölüm yılında rahmetle andı.

Kılıçdaroğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Canı pahasına terörle mücadele eden gerçek bir halk kahramanı olan, hain bir suikasta kurban giden eski Diyarbakır Emniyet Müdürü şehit Ali Gaffar Okkan’ı aramızdan ayrılışının 20. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum." ifadelerini kullandı.

24 Oca 2021 - 14:10 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.