Kendimizi kandırmayalım

2. Lig'de önceki gün Anagold 24 Erzincanspor'a 1-2 mağlup olan Kocaelispor maç kaybetmenin ötesinde son haftalarda oynadığı futbolla eleştirilerin hedefi olurken olası Play-Off eşleşmeleri için kafalarda soru işaretleri oluşturdu

FORMSUZ GOLCÜLER BAŞI ÇEKİYOR

Sezona şampiyonluk parolasıyla giren ancak oynadığı futbolla istenilen düzeye bir türlü gelemeyen Kocaelispor kazandığı maçlarda dahi oynadığı futbol sebebiyle eleştirilmişti. Teknik Direktör değişikliklerine giden temsilcimiz son olarak Mustafa Reşit Akçay idaresinde de henüz istenilen seviyeye ulaşamadı. Bunda şüphesiz 3 golcü oyuncunun formsuzluğu başı çekiyor.

TEK BAŞARILI İSİM BAYRAM OLDU

Anagold 24 Erzincan maçında da bu oyunlarını sürdüren ekibimiz taraftarını adeta çılgına çevirdi. Sahada sadece Bayram Olgun'un başarılı performans göstermesi diğer futbolcuların etkisiz kalması olası bir Play-Off eşleşmelerinde Yeşil-Siyahlı futbolcuların performansı kafalarda soru işareti oluşturdu.

FARK 3'E DÜŞTÜ

Anagold 24 Erzincanspor maçından alınan skor sonucunda Kocaelispor 55 puanda kalırken ligde üçüncü sırada kaldı. İkinci sıradaki Hekimoğlu ile puan farkı 7'ye çıkarken, Play-Off hattının dışıyla sadece 3 puan fark kaldı. Kocaelispor Pazar günü lig ikincisi Hekimoğlu ile deplasmanda karşılaşacak. Ayhan ARI

08 Nis 2021 - 16:19 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.