Sancaklı ve Ünlü’nün ayrı durmaları dikkat çekti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun katılımlarıyla şu sıralarda gerçekleşen Darıca-Gebze OSB Metro Hattı tüneli açma töreninde dikkat çeken bir olay yaşandı. MHP Milletvekili Saffet Sancaklı ile MHP İl Başkanı Aydın Ünlü programı ayrı ayrı yerlerden takip etti

Esra KORKUSUZ

DARICA-Gebze OSB Metro Hattı tüneli açma töreni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun katılımlarıyla başladı. Törene il protokolünden çok sayıda katılım sağlandı. MHP Milletvekili Saffet Sancaklı ve MHP İl Başkanı Aydın Ünlü de açılışa katılanlar arasındaydı. Ancak açılışta dikkatlerden kaçmayan bir olay yaşandı. Sancaklı ve Ünlü törende ayrı ayrı yerlerde durarak Bakan Karaismailoğlu’nun konuşmalarını dinledi.

HABERİ VARDI, YOKTU TARTIŞMASI

Bilindiği üzere Sancaklı geçtiğimiz hafta ilimize bir dizi ziyaret için gelmiş, kongrede delege yazılmayan tek ilçe başkanı olan Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve partiden ihracı istenen Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz ile bir araya gelmişti. Bu ziyaret partililer ve vatandaşlar tarafından farklı yorumlara neden olsa da Başkan Ünlü, Sancaklı’nın partinin disiplin kurulundaki çalışmadan haberi olmadığını söylemişti. Sancaklı ise jet bir yanıtla, “Ben bu ilin milletvekiliyim. Haberim vardı” açıklamasında bulunmuştu.

Bakan Karaismailoğlu Gebze Belediyesi ziyaretinin ardından beraberindeki heyet ile birlikte Darıca Belediyesi’ne geçti. Bakan Karaismailoğlu’nu Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık karşıladı. Burada yapılan gerçekleştirilen toplantıda ilçedeki çalışmalar hakkında istişare yapıldı. Bakan Karaismailoğlu ve beraberindeki heyet belediye ziyaretinin ardından Gebze-Darıca Metrosu Projesi TBM törenine katılmak üzere hareket etti.

14 Haz 2021 - 12:19 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.