Kaymakamlık tatilcilere korku salan başıboş köpeklerle ilgili harekete geçti

“Kerpe-Kumcağız yolunda köpeklerden geçiş yok” başlıklı haberimizin ardından Kandıra Kaymakamlığı harekete geçti

Kandıra’nın önemli iki mavi bayraklı plajı olan Kerpe ve Kumcağız arasında bir köpek barınağının dışında gruplar halinde toplanmış başıboş köpeklerin vatandaşlara korku saldığını geçtiğimiz günlerde gündeme taşımıştık. Haberimizde bu güzergah üzerinden yürüyüş ve koşu yapanlar, bisiklet ve motosiklet kullanan vatandaşlar artık yolu kullanamadıklarını ifade etmişlerdi.

DENETLENECEK

Haberimizin ardından Kandıra Kaymakamlığı harekete geçti. Kerpe-Kumcağız Plajı yol kenarında bulunan alanda bir kişi tarafından hayvan çiftliği oluşturulduğunu ve bu alanın hemen dışında başıboş köpeklerin ve diğer hayvanların bulunduğunu Cimer başvurularında, internet ortamlarında ve muhtarlıklara yapılan müracaatlarda ifade edildiğini belirten Kaymakamlık, konunun yetkili merciler tarafından ortak bir kurul oluşturularak denetlenerek sonucun kurumlarca ifa edileceğini açıkladı.

15 Haz 2021 - 12:37 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.