İzmit Bal Günleri başladı

İzmit Belediyesi ile Kocaeli Arı Yetiştiricileri Birliği’nin ortaklığında düzenlenen “Bal Günleri” İzmit Belediyesi Belsa Plaza A Blok önünde başladı

İzmit Belediyesinin yerel üreticileri desteklemek, doğal ve kaliteli ürünleri aracısız olarak vatandaşla buluşturmak adına düzenlediği Bal Günleri başladı. Etkinlik kapsamında stant açan bal üreticilerini ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, tüm İzmitlileri Bal Günleri’ne davet etti.

28 KASIM PAZAR GÜNÜNE KADAR

İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ve yaklaşık 600 aktif üyesi bulunan Kocaeli Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından organize edilen etkinlik 28 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek. Bal Günleri’nin ilk gününde stant açan bal üreticilerini ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve Kocaeli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Yılmaz üreticilere hayırlı satışlar diledi.

ÜLKEMİZİ ÜRETİM KURTARACAK

Tüm İzmitlileri Bal Günleri’ne davet eden başkan Hürriyet, “İzmit’te Bal Günleri’ni yeniden başlattık. Hem yerel üreticimizin ekonomisine ve ürünlerinin tanıtımına katkı sunmak hem de doğal ürünlere halkımızın daha hızlı ulaşabilmesini sağlamak için Bal Günleri’nin yenisini düzenliyoruz. İzmit Belediyesi Belsa Binası önünde stantları açmış bulunuyoruz. Bütün İzmitlileri bal günlerine alışveriş yapmaya davet ediyoruz. Ürünlerin hepsi kaliteli ve doğal. Üreticimizin pazarda güçlü olması ve daha çok üretmesi çok önemli. Çünkü ülkemizi üretim kurtaracak” dedi.

ÜRÜNLER TAMAMEN DOĞAL

Kocaeli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Yılmaz, “Bu hizmeti bize verdiği için başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizim ballarımız tamamen doğal. Buradaki amacımız üretici ile tüketiciyi aracısız bir şekilde buluşturmak. Biz balımızın arkasındayız. İzmit halkına başkanımız sayesinde bu hizmeti sunuyoruz. İzmit halkını davet ediyoruz. Buyursunlar gelsinler” ifadelerini kullandı.

26 Kas 2021 - 19:16 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.